Søndagsskolen

 

StavangerWEB-Doc2298-Pic17448-Photo-09.06.13-04-21-07-PM_webVi ønsker at barna blir inkludert og aktivisert på søndagskolen. Barna deles inn i to grupper, fra 3-7 og 7-12 år.

Flere dyktige og engasjerte ungdommer bidrar til å fremlegge de forskjellige temaer som settes opp. Søndagskolen er variert og spennende. Lederne lager selv mye av materialet. I tillegg brukes ressursene som BCC har tilrettelagt på Brunstad Portal, med ferdig presentasjoner samt forslag til aktiviteter.

Lederne har ambisjoner om å være engasjerte og motiverende rollemodeller som bidrar til å styrke barnas selvtillit. og trygghet.

Vi ønsker at barna skal få et innblikk i det som står i Bibelen. Vil vil at de skal høre om menn og kvinner som hadde en tro, et håp og et liv som vi kan ta lærdom av. Gjennom sang musikk, hørespill og dramatisering får barna oppleve og lære om temaer som; takknemlighet, hjelpsomhet, egoisme, tilgivelse osv. Lederne har ambisjoner om å være engasjerte og motiverende rollemodeller som bidrar til å styrke barnas selvtillit. og trygghet.