U18-tur til Istanbul, Tyrkia.

StavangerWEB-Doc2289-Pic17363-IMG_3102_web

U18 Stavanger reiste på en unik og spennende tur til Tyrkia, mai 2013. Dette var tydelig årets høydepunkt for jentene og guttene mellom 13 og 18 år som i lang tid hadde spart til turen.

U18 er et mentorbasert aktivitetstilbud for de mellom 13 og 18 år. Hver uke arbeider de sammen, lærer teamarbeid, og bygger kunnskap og mestringsfølelse gjennom mindre krevende oppgaver i menigheten. Hvert år har de en større tur, og dette året gikk den til Tyrkia.

Turen til Tyrkia skulle by på et variert program, med kulturopplevelser, action og avslappende dager på flotte strender.
Ungdommene fikk oppleve den tyrkiske kulturen på nært hold i Istanbul.

Ungdommene fikk anledning se byen Istanbul og oppleve den tyrkiske kulturen på nært hold. Den blå moské med flotte utsmykninger, Grand Basar med ivrige selgere og byens trange gater med unike farger ble besøkt. Utallige detaljer og intense lukter kom fra alle kanter. I tillegg var det tid til delfinshow, paintball, båttur og flere forskjellige idrettsaktiviteter. En skikkelig stranddag stod også på programmet.

De tyrkiske ungdomslederne i BKM Istanbul som samarbeidet med lederne for U18 Stavanger hadde planlagt turen ned til minste detalj. Før den fantastiske avslutningsfesten, var det et fascinerende og spektakulært flyshow.  På festen fremførte begge U18 gruppene flere sanginnslag, humoristiske leker og skuespill fra både den norske og tyrkiske kultur.

 

 

[gap height=”30″]