BKM Stavanger

Brunstad Kristelige Menighet Stavanger (BKMS) er en del av det verdensomspennende evangeliske trossamfunnet Brunstad Christian Church, BCC. Dette er en allmennyttig forening, som arbeider med Bibelen som kilde og rettesnor i lærespørsmål.

 Johan Oscar Smith (1871-1943) er grunnleggeren av menigheten. Han hadde et spesielt fokus på å skape trivsel og aktivitet for barn og unge. Dette gjenspeiles også i menigheten i dag.
 BKM Stavanger har ca 450 medlemmer og holder til i Adjunkt Hauglandsgate 50 på Stokka i Stavanger. I tillegg har vi bynære Snøde gård og fjellsenteret Solheimsdalen i Sirdal kommune.

Våre samlinger skjer i hovedsak i menighetens forsamlingslokale på Stokka mens mye av barne- og ungdomsaktivitetene i tillegg foregår på Snøde og i Solheimsdalen.
 BKM Stavanger har også et tett forhold til BCC sin virksomhet på Brunstad i Sandefjord kommune. Det har blitt en tradisjon for oss å reise dit flere ganger i året til stevner og samlinger. Vi følger spent med den utviklingen som nå finner sted, og har store forventninger til blant annet til etableringen av de nye sportsfasilitetene som bygges der.

Les mer om vår trosretning på http://aktivkristendom.no/